Ny etikett på Virvelvind asksugare från Pellvac

Ny etikett på Virvelvind asksugare från Pellvac

april 8, 2019 Föravskiljning 2

Vi på Pellvac är glada att presentera ett nytt ansiktslyft på en av våra populäraste produkter. Vi uppdaterar nu vår Virvelvind och hela dess produktlinje med en ny etikett.

Det nya utförandet kommer först att rullas ut via vår webbshop, därefter till våra återförsäljare.

Virvelvind ny etikett närbild

Den nya etiketten ärver vår nya logga som introducerades när vi byggde vår nya hemsida. Den ärver dessutom i dess design en reflektion till vårt åtagande att hjälpa till att skydda regnskogen. Med alla Virvelvind som vi säljer via vår webbshop går en del av vinsten till Rädda Regnskogen. Läs om vårt bidrag för 2018.

Virvelvind asksug är en föravskiljare som filtrerar aska, grovbulk och slipdamm upp till 99% helt utan filter. Anledning varför vi säger upp till är att avskiljningsgraden kan variera från 85% till 99.7% baserat på hur man använder den. Partiklar som är så fint som pulver till en lasertooner är inga problem så länge luftflödet är jämt.

Materialet åker in i cyklontoppen och slungas i en hög hastighet in i en virvel och fångas upp av gravitationen. Partiklarna lägger sig i botten av hinken. För bäst resultat, se bilden nedan. Läs mer om Virvelvind här. Läs mer om hur du bäst använder Virvelvind här.

Innehåller två bilder. Båda visar varsin hög med aska mot vit bakgrund. På vänster sida finns ett sugmunstycke som kommer försiktigt in från sidan. Denna bild har en grön bock som visar på att detta är rätt sätt att suga aska. Den högra bilden visar munstycket nerpressat i högen, vilket är fel sätt då luftflödet stryps och avskiljningsgraden minskar.

Nu till Virvelvind asksug i sin helhet. Vad tycker ni om vårt nya utförande?

Virvelvind asksug 20 liter

2 svar

  1. Mauritz Ketola skriver:

    Ser bra ut, och bra information om HUR man skall suga med den!

  2. Diana H Nilsson skriver:

    Tycker designen på den nya etiketten är modern och snygg. Härligt med lite färg och vacker skog????
    Lite trevligare att låta den stå framme i hemmet.

Kommentarer inaktiverade.

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med Pellvac? Skriv din fråga nedan så återkommer vi.

Begär offert

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med fraktpris.