Lansering av ny hemsida!

Lansering av ny hemsida!

augusti 31, 2018 Om Pellvac 0
Pellvac logga, pellvac står med vit text mot blå bakgrund

 

 

Pellvac ser framåt

Så kom då dagen som vi sett fram emot så länge. När månader av diskussioner, fotograferande, putsning av texter, äntligen ger resultat.

Det är med glädje jag presenterar, vår nya hemsida.

Detta är första steget i en händelserik höst. Framledes ska vi bland annat producera nya filmer och lansera en ny cyklon.

Vår senaste medarbetare, Magne Fridhill – står bakom produktionen av hemsidan samt majoriteten av bilder. Han kommer också att börja titta på vilka kanaler som är lämpligast i marknadsföringssyfte.

Bioenergi har en självklar plats i den svenska energimixen, och nu, med den nya hemsidan som plattform, finns en nyvunnen känsla av att det kommer att bli kul att sjösätta en del utvecklingsprojekt menade att vidare förenkla pelletshanteringen för både privatpersoner som industrier.

Pellvac grundades 2005 av Thore Fridhill som var en betydande ingenjör och innovatör inom svensk vakuumsug-industri. Det var i kölvattnet när många hushåll började ställa om sin uppvärmning från olja till pellets som behovet växte fram att förenkla eldningen av pellets. Detta blev grundstommen för Pellvac – och ur askan växte vår fantastiska Virvelvind föravskiljare fram som vi är otroligt stolta över. Det är en avskiljare som renar luften upp till 99% från aska, sot eller damm. Listan är lång till virka användningsområden den har. Med vår nya hemsida hoppas vi på ett tydligt sätt visa på olika användningsområden vår föravskiljare / luftrenare har för både privatpersoner och industri.

Framöver kommer också den här bloggen fyllas på med frågor som jag finner intressanta. Jag ämnar spekulera i hur framtiden kommer te sig, vilka problem vi kommer att behöva lösa, och vad Pellvac kan göra för att bistå en god utveckling för bioenergin.